Camper boeken in de USA of Canada? Kijk ook eens over de grens

Als je een camper wil boeken om een mooie rondreis te maken in de USA of Canada dan kan het vaak lonen om ook eens over de grens te kijken. In Duitsland zijn een paar grote gespecialiseerde reisbureaus die tegen zeer scherpe prijzen campers aanbieden. Boek je deze geruime tijd van te voren (lees meerdere maanden) dan zijn de prijzen vaak nog scherper.

USA-Reisen

Dit reisbureau is gespecialiseerd in reizen binnen de USA. Ze bieden campers maar ook rondreizen en huurauto’s aan. Betaling kan met creditkaart. En er kan gekozen worden voor diverse pakketten die de camper uitbreiden met accessoires en verzekeringen. De klantenservice is uitstekend en reageert altijd erg snel. Problemen met de Duiste taal? Er is ook een Engelstalige versie van de website die bij hetzelfde bedrijf hoort.

Duitstalige website USA-Reisen
Engelstalige website Drive-USA

Camperdays

Ook dit reisbureau is van Duitse origine biedt campers aan. De site is volledig gespecialiseerd in campers (RV’s) Betaling kan ook hier via creditkaart maar ook via een rekening kan enige weken voorafgaand aan de reis worden betaald. Uit ervaring kan worden gezegd dat het bijvoorbeeld boeken van een camper in Canada erg voordelig kan zijn als deze hier ruim een half jaar van tevoren wordt geboekt. Zoals gezegd is betalen op rekening een uitstekende optie

Duitstalige website Camperdays

Discover more from Traveling Around The World

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading