Dag 20 (28 februari) Amsterdam

 


We waren probleemloos opgestegen en onze laatste reisdag begon, zoals vaak vanuit Amerika, boven de Atlantische Oceaan. Eenmaal ter hoogte van Groenland was op de inflight entertainment te zien dat het gevlogen traject ruim 1000km onder de normale route lag. Dankzij de straalstroom zouden we desondanks toch 1,5 uur korter vliegen dan normaal. 

Schiphol

De rest van de vlucht verliep rustig in volledige donker en rond acht uur s’morgens konden we de Noordzee bij daglicht zien. Het Noordzeestrand was heel fraai zichtbaar en na een keurige landing op de Polderbaan begon de lange rit naar terminal over de luchthaven. Met uitzicht op de verkeerstoren en de bekende Fokker die op het oude bezoekerscentrum op het dak staat stonden we weer aan de gate. Zoals gewend lagen de koffers binnen de korste keren op de bagageband. 

Arriving on Schiphol

Naar huis. Einde vakantie!

Onze chauffeur Pleuni stond al klaar en begroette ons hartelijk en via de parkeergarage zaten we even later op de A2 richting het zuiden. Reisgenoot Karl was even later ook weer thuis en Gert kon tegen 12 uur ook de voordeur openen. Deze vakantie is nu ook weer ten einde en we hebben overal maximaal van genoten. Ook het maken van een hedendaagse Carribean cruise was in onze ogen zeker voor herhaling vatbaar. Voor nu sluiten we het boek en nodigen iedereen uit een toekomstig nieuwe reis weer met ons te beleven. 

Hello, Goodbye!

Discover more from Traveling Around The World

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading